(Logo) NEXT! Verktyget för Tid, Arbetsorder och Projekt i Bygg och Entreprenadbranschen. Av byggare för byggare.

Sedan vi implementerade Next för 1,5 år sedan har vi vuxit med 50%. Många faktorer ligger naturligtvis bakom den tillväxten men NEXT har haft en viktig roll i att möjliggöra detta; bättre projektstyrning, uppföljning och fakturering. Det förekommer fortfarande fel i verksamheten men nu kan vi vidta åtgärder snabbare och vi ser när vi missar något.

Jonas E. Waerner, VD
SLL Energi & Infrastruktur AB

Det är ju tack vare NEXT, och en del andra faktorer, som gjort att vi fått koll på allt och därmed tjänat mer pengar. 

Andreas Wilzén, ägare Wilzéns Byggtjänst, Wilzéns

Sedan vi skaffade NEXT har vi kunnat växa från 5 anställda till 20 anställda. NEXT ett ovärderligt redskap för vår verksamhet idag!

Tim Schröder (vd) Schröder Hantlangning & Grovarbeten AB

Förut satt jag sex dagar i veckan på kontoret bara för att hinna med det akuta. Efter tre månader med NEXT jobbade jag halvtid ute igen, och hade ändå tid över att räkna på fler jobb än tidigare. Som bonus har ungarna fått tillbaka sin pappa på söndagarna. Otroligt men sant!

Erik Janehall, delägare, Utsiktsbyggarna

Jag tror inte ens ni kan förstå hur mycket iPad-lösningarna har hjälpt oss här på Mark & Anläggning-sidan. Från kontoret kan vi dag för dag följa exakt vad som händer i projekten. Den dagliga rapporteringen har dessutom gjort att alla ÄT:or kommer in rätt direkt. Man slipper allt tjafs i slutet, vi får helt enkelt betalt för det jobb vi gjort. Detta är så jä.... bra!

Jan-Åke Kjeller, koncernchef och ägare, Byggbröderna

Efter många år med mycket jobb och lite betalt för mödan, har vi äntligen lyckats få lönsamhet i bolaget. Sedan vi började med NEXT har vi dubblat omsättningen och samtidigt halverat tiden vi tidigare lade på pappersarbete. Vi orkar hålla igång många fler jobb och får med ALLT till fakturaunderlagen. Vi kan inte säga annat än att det funkar suveränt!

Richard Swärd och Stefan Engström, ägare, Bygg OM Service

Administration av timmar och lön är tungrodd i vår bransch. Med NEXT har vi fått ett verktyg som är byggt exakt efter vårt flöde. Både timmar, frånvaro och resor hanteras, och det är så enkelt att grabbarna ute klarar att hantera det utan problem. Jämfört med tidigare hantering har vi nog sparat en halvtidstjänst. Det märks att de som utvecklat detta kommer från branschen.

Björn Wahlström, controller Q-gruppen

colored-pencils ME InköpVisma Integration PartnerexcitecFortnox   Briljant